Wat je moet weten voor je de cursus koopt

Zoals je wellicht weet, heb ik een prachtige >>online cursus<< die ervoor zorgt dat je niet de hele dag met eten bezig bent en je de controle over je eetgedrag teruggeeft.

Wat je eerst moet weten, voordat je besluit te willen starten met de cursus: 

– Nadat je de cursus hebt gedaan, wil je geen geld meer uitgeven aan dieetboeken, maaltijdvervangers, crashdiëten, sapkuren en andere dingen die er tijdelijk voor zorgen dat je afvalt. Als je hierdoor geld overhoudt voor leuke dingen en dit eigenlijk niet wilt, dan kun je de cursus beter niet aanschaffen.  😉

– Je loopt het risico dat je voortaan kan genieten van 1 of 2 stukjes chocola, i.p.v. de hele reep. En dat je je daarna helemaal niet schuldig voelt! Als je dit risico niet wilt lopen, raad ik je aan om de cursus niet aan te schaffen. 

– Je zult geen honger meer hoeven lijden. Mocht je hier in de loop der tijd toch gehecht aan zijn geraakt, dan zou ik de cursus niet kopen.

– Al heel snel tijdens het volgen van de cursus zul je merken dat je geen eetbuien meer hebt en je niet meer overeet. Wil je dit? Dan kun je de cursus beter >>WEL<< kopen.

Oké even serieus. Het is bijna zomervakantie en dat is echt een goed moment om je eens te verdiepen in jouw relatie met eten, je lichaam én jezelf. Hoe zou je willen dat je met eten omgaat? En hoe zou je willen dat je denkt over jezelf? Hoe ingewikkeld dit op dit moment ook is, het kan véél relaxter.

Jessica ging je voor en is héél blij:

‘Dankjewel! Ik ben zo dankbaar dat ik de cursus heb gevolgd en dat Intuïtief Eten op m’n pad is gekomen! Het is wel echt een soort rouwproces; het eeuwige lijnen loslaten, die vervelende oordelen en gedachten loslaten en weer leren vertrouwen op m’n lichaam.. Zo spannend, maar het is het waard! Ik voel me zoveel meer ontspannen, ik heb meer zelfvertrouwen en het is echt rustiger in m’n hoofd. Ik kan serieus een bakje chips eten en me daar oké bij voelen. Wat een opluchting, wat lekker is dat zeg! Dit had ik jaren geleden al willen ontdekken. Nogmaals, dankjewel! Groetjes van een ontzettend blije Jessica :-)’

Geef jij het jezelf cadeau? Je bent het waard! 

Liefs,
Astrid

cursus intuitief eten korting ontspannen relatie met eten