Het is mijn missie om je te weerhouden van een levenlang jojo’en en lijnen. Ik heb een beter plan!

Ik ben Astrid en ik begeleid je naar een gezonde leefstijl voor altijd!

Mijn verhaal

Hoi, ik ben Astrid!

Ik begeleid ambitieuze moeders die al 100x hebben geprobeerd hun leefstijl aan te passen, af te vallen en beter voor zichzelf te zorgen, naar een gezonde leefstijl voor áltijd met de Je Moet Niks® methode.

Hoe je leven er dan uit ziet?

Vol zelfvertrouwen, plezier en balans.

Je hebt weer grip op je (eet)keuzes en dat voelt goed!

De dieetcultuur staat me wel al jaren tegen, dus ik ben blij dat ik expert ben geworden in Intuïtief Eten én NOG blijer dat ik nu ACT-coach en Je Moet Niks ® – trainer ben.

Je BMI doet er niet toe

Als diëtist begon ik me al vrij snel te irriteren aan de weegschaal. En aan de ‘BMI’. De weegschaal wordt vaak gezien als spiegel van het gedrag. Dus als iemand binnenkwam, vertelde ze vol enthousiasme dat het aanpassen van het gedrag goed ging en vervolgens werd er op de weegschaal gesprongen. Oh, amper iets van het getal op de weegschaal af.. Ineens was afgelopen periode geen goede periode geweest, want, de weegschaal zegt dat er amper iets is gebeurd.

Zo frustrerend! Er wordt echt te veel waarde gehecht aan het getal op de weegschaal en dat is naar mijn mening ontzettend onterecht. Het gaat om het veranderen van je gedrag.

Gezond gedrag vertonen heeft veel meer invloed op je gezondheid dan het hebben van een gezond gewicht. De BMI is allang achterhaald. Ik vind het ook heel kwalijk dat we worden afgerekend op onze BMI. Iedereen heeft een ander lijf en een ander gewicht. Als je schoenmaat 41 hebt, verwacht je ook niet dat je in schoenmaat 39 past. We hoeven niet allemaal kledingmaat 38 te hebben. Je kunt ook gezond zijn bij een hogere BMI.

cursus intuitief eten korting ontspannen relatie met eten
Cursus intuitief eten of 1 op 1 coaching

Diëten is verleden tijd

Dus, na 11 jaar lang heel veel mooie mensen gezien te hebben, die na al die jaren diëten een totaal verstoorde relatie hadden opgebouwd met eten, met hun lichaam en met zichzelf, was ik er helemaal klaar mee. Dit is gewoon niet de manier! Al die ongelukkige mensen! 

Sommigen hebben 20, 30 of zelfs 40 jaar van hun leven gewijd aan ‘diëten’ of ‘lijnen’. Het fantastische effect van al die diëten is van korte duur. Vaak zie ik dat het uiteindelijke gewicht van iemand hoger is dan het gewicht wat diegene had voordat er ooit werd begonnen met diëten. 

Ik zie vooral veel dat het in het hoofd niet goed gaat; veel oordelen over het eetgedrag, een negatief zelfbeeld, onrealistische verwachtingen over het lichaam.. Voor je gevoel faal je iedere keer weer als je een dieet niet vol kunt houden en weer aankomt in gewicht. Ga eens bij jezelf na: wat heeft diëten mij eigenlijk gekost? En wat heeft het me uiteindelijk opgeleverd? 

Je hebt niet geleerd om je gedrag op de lange termijn te veranderen. En DAAR gaat het mis. Het ligt niet aan jou. 

Nieuwe inzichten, godzijdank

Een paar jaar geleden kwam Intuïtief Eten op m’n pad; een anti-dieetmethode die je begeleidt naar een positieve, ontspannen relatie met eten, je lichaam én jezelf. Een verademing. Niet alleen voor mij, maar vooral voor mijn lieve cliënten. 

Daarna, als kers op de taart, heb ik ACT- opleidingen (gedragstherapie) gedaan en vervolgens de Je Moet Niks Opleiding.

En ik kan je vertellen: nu heb ik 100% zeker alle ingrediënten in handen die jou gaan helpen om die gezonde leefstijl voor altijd aan te leren. Ik ga je nieuwe levensvaardigheden aanleren, die ervoor zorgen dat je gaat opmerken, waardoor je je gedrag kunt bijsturen en een actie gaat maken naar wie en wat je belangrijk vindt. 

Door aan de slag te gaan met deze training, die als doel heeft dat je mentaal fit wordt, weet ik absoluut zeker dat DIT is wat je nodig hebt. Om voor eens en voor altijd succes te behalen door goed voor jezelf te zorgen en je (eet)gedrag onder controle te hebben.

Het is klaar met tijdelijke diëten volgen, falen en weer aankomen. Toch?

 

Hoe ga ik beginnen?

Goeie vraag. Zoals je ziet, heeft EetGelukkig een breed aanbod, zodat er voor iedereen in elke fase van z’n leven wel iets is wat bij je past. 

Je kunt wellicht starten met de gratis, online masterclass ‘Doei, Dieet’, waarin ik je van alles vertel over ontsnappen uit de dieetcultuur en hoe Je Moet Niks iets voor jou kan betekenen. 

Ook kun je gaan voor de interactieve (online) workshop Ik Ben Het Waard, die je laat nadenken over wie en wat belangrijk voor je zijn én je gaat actief aan de slag met opmerken: welk gedrag vertoon je waarom? Dit zijn de eerste stapjes richting die langdurige gedragsverandering, richting dat leven waarin je je in balans voelt en weer grip hebt op je keuzes. 

Als je graag wilt worden gecoacht, 1 op 1, dan kun je het Je Moet Niks Traject aanschaffen; dit is een online cursus (zodat je alle nieuwe termen en theorie begrijpt) en vervolgens 5 sessies met mij. Elke 2 weken een uur, dus binnen 3-4 maanden ben je mentaal fit en kan je leven er heel anders uitzien!

Ik nodig je uit om de website eens rustig te bekijken en te onderzoeken wat bij je past. 

Wil je even sparren? Stuur me dan een mail via info@eetgelukkig.nl of een DM via Instagram! Leuk als je me volgt!

Liefs,

Astrid Bobeldijk

Je Moet Niks – Trainer
Intuïtief Eten & ACT-coach