Je bent het waard om goed voor te zorgen!

JE BENT HET WAARD OM GOED VOOR TE ZORGEN

Deze tekst roep ik echt veel tijdens 1-op-1 gesprekken. Je herkent het vast wel; je bent een zorgzame vrouw, met een gezin, een huishouden, drukke baan, sociaal leven, familie, vrienden, sport, hobby.. Je kan heel goed voor anderen zorgen. Je rent door het leven en houdt 100 ballen in de lucht, alleen één iemand vergeet je in dit verhaal: jezelf.

De laatste tijd valt het me op dat ik veel vrouwen zie die op het punt van instorten staan. Ze klinken nogal overspannen en zijn dat eigenlijk ook. Ze zetten zichzelf niet op de eerste plek en geven hun grenzen niet aan, met als gevolg dat Jan en allemaal over die grenzen heen walst. Ik confronteer ze dan met deze situatie en vraag hoelang ze dit nog volhouden. Vaak is het antwoord: niet lang meer. Dus, tijd voor verandering!

Dan maken we samen een plan. Hoe zet je jezelf eigenlijk op prioriteit nr.1, als je dat nooit hebt gedaan? Hoe geef je je grenzen aan? En hoe zou je willen dat je leven er uit ziet? Wat kan je hierin zelf doen? Wie kan je daarbij helpen?

Het is belangrijk om wat meer balans te vinden in je leven. Zodat je meer ruimte krijgt (of ziet) om voor jezelf te zorgen. Jij verdient prioriteit! Het mag nu echt weleens over JOU gaan. Je bent het waard om goed voor te zorgen 😊

–> Dus ga er eens voor zitten. Vlieg als een helikopter boven je leven en schrijf de antwoorden op de vragen hierboven op. Welke stap zet jij deze week?

 

Ik begeleid je graag naar een gebalanceerd, ontspannen leven, waarin je kunt genieten van eten, voor jezelf zorgt, controle over je eetgedrag hebt én meer zelfvertrouwen!

Je kunt een >>gratis kennismakingsgesprek<< aanvragen om te kijken of het klikt en of je toe bent aan dit cadeau voor jezelf 🙂

Liefs, Astrid

PS. Volg je me al op Instagram of Facebook?!

voor jezelf zorgen selfcare zelfzorg