Ik ben 't waard!

MEGA WAARDEVOLLE MASTERCLASS

Als je 1001 diëten hebt gevolgd, ben je nu waarschijnlijk zwaarder dan ooit en helemaal kwijt hoe je ‘normaal’ kunt eten en voor jezelf kunt zorgen.

Je zit vast in de vicieuze cirkel van lijnen, afvallen, het niet volhouden en weer aankomen.

Hier word je natuurlijk helemaal niet blij van. Logisch!

Het ligt niet aan jou.
Het is niet zo dat je te weinig discipline hebt.
Het is niet zo niet graag genoeg wílt afvallen.

Ik weet wat je nodig hebt, om dit keer voor eens en voor altijd je gedrag te veranderen, waardoor je nooit meer hoeft in te stappen in die vervelende vicieuze cirkel.

Het is tijd om jezelf op de eerste plek te zetten en weer te gaan LEVEN!

Wéten wat goed is om te doen, is iets heel anders dan dit daadwerkelijk DOEN (en volhouden is al helemaal next level).

De afgelopen 11 jaar dat ik werk als diëtist heb ik het aan de lopende band gehoord en gezien:

Deze methode werkt niet.

Het werkt niet als je focust op je gewicht en dat het je doel is om 10 kg af te vallen.

Het werkt niet als je jezelf allerlei dingen verbiedt (Je mag geen koolhydraten, want die maken je dik. Snoep is slecht voor je, dus mag je niet eten).

Het werkt niet als je streng en oordelend naar jezelf bent en focust op wat niet goed gaat.

Dit werkt allemaal niet, omdat er hierdoor druk ontstaat op je eetpatroon en -gedrag, waardoor de kans groot is dat je een eetbui krijgt of meer eet dan je zou willen. Als je iets niet mag, wil je ’t juist! Je hebt vervolgens het gevoel dat je steeds meer de controle kwijt raakt en doordat je steeds weer iets eet wat niet in het plan zit, wankelt je zelfvertrouwen steeds meer! ‘Zie je wel, ik kan dit niet.’ Je bent pas goed bezig als je wat afvalt en dat lukt je hierdoor maar niet, dus dan geef je ’t maar weer op.  

En het gevolg is: Je bent nu zwaarder dan ooit. Toch? 

Wat is dan WEL de oplossing?

Ik heb nagedacht over welke stappen of inzichten je nodig hebt om het voor elkaar te krijgen dat je je gedrag dit keer wél op de lange termijn gaat veranderen, en heb de ervaringen van de vele 1-op-1-gesprekken die ik heb gevoerd in een overzichtelijk en laagdrempelige online masterclass verwerkt.

Het is namelijk van belang dat je overtuigd bent van ’t feit dat je ’t waard bent om goed voor te zorgen. Hiervoor heb je zelfvertrouwen en zelfwaardering nodig en dat gaan we ontwikkelen in de masterclass; hierin krijg je inzichten die ervoor zorgen dat het vertrouwen in jezelf weer terug komt. Je kunt veel meer dan je denkt en dat ga je aan jezelf laten zien als je aan de slag gaat met de opgedane kennis van de masterclass!

Deze mega waardevolle masterclass is gedoopt tot:

Nadat je aan de slag bent gegaan met deze masterclass:

Dit zorgt ervoor ervoor dat je je steeds vaker realiseert dat je op een keuzepunt staat en dat JIJ degene bent die de keuze maakt welke kant je op gaat, dus welk gedrag je laat zien! Je maakt steeds vaker de keuze die goed is voor jou! 

Met als resultaat dat je toch meer grip hebt op de keuzes in je dagelijks leven dan je denkt. Dit zorgt voor meer zelfwaardering en zelfvertrouwen, waardoor je relaxter bent en lekkerder in je vel komt te zitten. Want zeg nou zelf, dat gerommel van tijdelijk dingen proberen om weer op de rit te komen, hebben afgelopen jaren niet echt geholpen, toch?

Straks lukt het je om vaker een gezonde eetkeuze te maken, om een rondje te gaan wandelen ondanks dat je niet zo’n zin hebt en om alleen het allerlekkerste te kiezen tijdens een gezellige verjaardag i.p.v. alles eten wat je tegenkomt of wat wordt aangeboden. 

Je hebt straks meer controle over je gedrag dan je nu voor mogelijk houdt! 

Deze mega waardevolle masterclass laat je inzien dat JIJ ook belangrijk bent en dat je jezelf op de prioriteitenlijst best wat hoger mag plaatsen 😉. Je hoeft niet constant 1000 ballen in de lucht te houden; je mag ook weleens doen wat goed is voor JOU. Dit heeft een positief effect op je gezondheid, zelfliefde en zelfvertrouwen.

Stel je voor dat je, als je na het kijken van de masterclass met de tools aan de slag gaat, je niet meer hoeft te lijnen, je niet meer de hele dag met eten bezig hoeft te zijn en je niet meer alleen maar voor anderen zorgt. Zou dat niet heerlijk zijn?

Je krijgt: 

– Direct toegang tot de online masterclass en je kunt ‘m kijken wanneer je wilt. 

– Ondersteunende werkbladen in de mail, voor het optimale resultaat! 

De masterclass is te verkrijgen voor 49 euro!

Over Astrid

Oh wat ben ik elke dag toch weer dankbaar voor alle mooie resultaten die ik zie bij mijn mooie cliënten!

We leven in een dieetcultuur, waarbij slank zijn wordt verheerlijkt en waarbij je minder waard bent als je dik bent. En dat is zo ontzettend oneerlijk! Het gaat er namelijk niet om hoeveel je weegt, maar om hoe gezond je je gedraagt! Hoe goed zorg je voor jezelf? Beweeg je regelmatig? Eet je voldoende groente en fruit? Rook je niet? Drink je weinig alcohol? Slaap en drink je voldoende?

Gedragsverandering is iets wat me fascineert en ik heb inmiddels de code gekraakt! Ik begeleid je naar een voor jou waardevol leven, waarbij je voor jezelf zorgt en keuzes maakt die goed zijn voor JOU! Dit zorgt ervoor dat je je gedrag ook op de lange termijn volhoudt en dat maakt je een gelukkig mens.

Ook als je ervaart dat je relatie met eten op dit moment niet bepaald relaxed is, weet dat het echt veel positiever en meer ontspannen kan!

Ik kan hier uren over doorpraten, wat ik nu niet zal doen, maar wellicht kunnen deze resultaten van cliënten je inspireren om de eerste stap te zetten naar een fijn leven!

Reviews

Veelgestelde vragen

Jaaa, absoluut! Juist! Het is logisch dat je de wens hebt om af te vallen. Wat ik bij veel vrouwen heb gezien, is dat ze (na het volgen van 1001 diëten) totaal geen vertrouwen meer hebben in het feit dat ze weer grip kunnen hebben op hun eetgedrag.

Stel je voor dat je wél weer grip krijgt op je eetgedrag; dan is de kans natuurlijk groot dat je veel beter voor jezelf zorgt, dat je vaker de gezonde keuzes maakt en dat je hierdoor af gaat vallen!

We focussen niet op het gewicht, maar op het gedrag; dát is iets wat je zelf in de hand kunt hebben. Op het moment dat er veel minder druk op presteren zit (zegt de weegschaal dat ik lichter ben?!), is de kans groot dat je geen eetbuien meer hebt of jezelf overeet, en daar wordt je lichaam blij van. En jij dus ook.

Je zult merken dat je na het volgen van de masterclass steeds meer zelfvertrouwen krijgt, omdat het je steeds vaker lukt om goed voor jezelf te zorgen. Dit ga je op de lange termijn ook volhouden!

Ja, zeker. Het is logisch en oké dat je ’t idee spannend vindt dat je straks wellicht niet meer aan het lijnen bent, want dat geeft op een bepaalde manier toch een soort controle. De (eet)regels zijn duidelijk en dat is fijn. Je weet waar je aan toe bent.

Wat je ontdekt in de masterclass is dat je begrijpt waarom je wat doet. Je ziet jezelf weer op de bank zitten met een zak M&M’s, omdat je moe bent, of omdat je geen zin hebt. Of omdat je baalt van het feit dat je zoveel ballen in de lucht moet houden. Je gaat nadenken over alternatief gedrag en op het moment dat je dat noteert, is de kans al veel groter dat je ’t binnenkort daadwerkelijk gaat doen. En ALS je ’t dan ook doet, voel je je TROTS. Elke kleine stap in de juiste richting is winst.

Als je, na het opmerken in het dagelijks leven, ontdekt dat je toch meer grip hebt op je gedrag dan je nu denkt, kun je stapje voor stapje afscheid nemen van de dieetcultuur. Doe alles op jouw tempo. Niks moet.

Je ontvangt binnen 5 minuten de mail in je mailbox (check de spam!) en daarin vind je een link naar de video. Je kunt ‘m op elk gewenst moment bekijken! In de mail die je krijgt, ontvang je ondersteunende opdrachten en informatie, die er samen voor zorgen dat je het optimale uit de masterclass haalt.

Ja, zeker. Je kan altijd t.z.t. nog bepalen of je je verder wilt verdiepen in Intuïtief Eten, of niet. Bepaalde onderdelen van Intuïtief Eten kunnen we verwerken in de opdracht van de masterclass, maar het kan ook een hele andere kant op gaan. Zo kun je bijvoorbeeld graag willen stoppen met eten als je je verzadigd voelt, wat hoort bij het basisprincipe Ontdek Je Verzadiging van Intuïtief Eten. Maar als je helemaal niets weet van Intuïtief Eten, is dat helemaal oké en ga je absoluut heel veel inzichten krijgen van deze masterclass waar je mee aan de slag gaat. 

Heel veel. Deze masterclass helpt je om wat meer balans te creëren in je drukke leven, doordat je zoveel mogelijk aandacht geeft aan de mensen en dingen die je belangrijk vindt en wat minder aan randzaken en dingen waar je niet zo blij van wordt.

Het wordt overzichtelijk zodra je aan de slag gaat met de opdracht en je gaat meteen in de actie!

Dus het enige wat je nu moet investeren om deze waardevolle inzichten te krijgen, is een uur gaan zitten voor de masterclass en daarna elke dag regelmatig even willen ‘uitchecken uit de automatische piloot’ en gaan opmerken. That’s it. De eerste stappen naar een voor jou waardevol leven!

Ben je er klaar voor?

De masterclass is te verkrijgen voor 49 euro!