GRATIS ONLINE MASTERCLASS! 

Doei, Dieet! Hallo Heerlijk Leven

Gratis online masterclass:
Doei, Dieet! Hallo Heerlijk Leven.

Ben je dat eeuwige jojo’en ook zat? Je blijft maar streven naar een ander lichaam, waardoor je het ene na het andere dieet volgt. Dat houd je tijdelijk vol, maar daarna faal je weer en kom je aan. Het is tijd om die vicieuze cirkel te gaan doorbreken!

In de masterclass vertel ik waar je wens om af te vallen vandaan komt, hoe het werkt met de dieetcultuur en vooral: hoe je keuzes gaat maken die goed zijn voor JOU. Je krijgt nieuwe inzichten die je doen besluiten om dit keer niét voor een tijdelijk dieet te gaan, maar nu iets te gaan doen wat écht goed is voor jou! Zowel op de lange als de korte termijn 😉 Wat dat is, vertel ik je graag!

Dinsdag 19 december om 12.00 uur LIVE! Zorg dat je erbij bent! 

 

Waarom deze masterclass?

Deze masterclass is wat voor jou als je struggled met je relatie met eten. Als je merkt dat je veel eetregels hebt, jezelf dingen ontzegt en hierdoor juist gaat overeten. Je hebt het gevoel soms geen controle meer te hebben over je eetgedrag en het lukt je niet om goed voor jezelf te zorgen. In deze masterclass laat ik je zien hoe dit is ontstaan en hoe je dit kunt gaan doorbreken. Het is nodig om anders te denken over eten en je lichaam en daar ga ik je bij helpen. Met als resultaat dat je veel lekkerder in je vel komt te zitten én weer kunt genieten van eten en de mensen om je heen! Je krijgt weer grip op je eetgedrag en je kunt veel meer dan je denkt 🙂 

Na ruim 10 jaar ervaring als diëtist ben ik 100% overtuigd van deze methode; het zal je een gelukkiger mens maken! 

Deze mooie mensen
gingen je voor