GRATIS ONLINE MASTERCLASS! 

Doei, Dieet! Hallo Heerlijk Leven!

Gratis online masterclass:
Doei, Dieet! Hallo, Heerlijk Leven.

Ben je dat eeuwige jojo’en ook zat? Je blijft maar streven naar een ander lichaam, waardoor je het ene na het andere dieet volgt. Dat houd je tijdelijk vol, maar daarna faal je weer en kom je aan. Het is tijd om die vicieuze cirkel te gaan doorbreken!

In de masterclass vertel ik waar je wens om af te vallen vandaan komt, hoe het werkt met de dieetcultuur en vooral: hoe je keuzes gaat maken die goed zijn voor JOU. Je krijgt nieuwe inzichten die je doen besluiten om dit keer niét voor een tijdelijk dieet te gaan, maar nu iets te gaan doen wat écht goed is voor jou! Zowel op de lange als de korte termijn 😉 Wat dat is, vertel ik je graag!

Schrijf je in en ontvang de masterclass direct in je mailbox, zodat je op elk gewenst moment kunt kijken! 

 

Waarom deze masterclass?

Deze masterclass is wat voor jou als je struggled met je relatie met eten. Als je merkt dat je veel eetregels hebt, jezelf dingen ontzegt en hierdoor juist gaat overeten. Je hebt het gevoel soms geen controle meer te hebben over je eetgedrag en het lukt je niet om goed voor jezelf te zorgen. In deze masterclass laat ik je zien hoe dit is ontstaan en hoe je dit kunt gaan doorbreken. 

Het is nodig om anders te denken over eten en je lichaam en daar ga ik je bij helpen. Met als resultaat dat je veel lekkerder in je vel komt te zitten én weer kunt genieten van eten en de mensen om je heen! Je krijgt weer grip op je eetgedrag en je kunt veel meer dan je denkt 🙂 

Na ruim 11 jaar ervaring als diëtist ben ik 100% overtuigd van deze methode; het zal je een gelukkiger mens maken! 

Deze methode werkt niet.

Het werkt niet als je focust op je gewicht en dat het je doel is om 10 kg af te vallen.

Het werkt niet als je jezelf allerlei dingen verbiedt (Je mag geen koolhydraten, want die maken je dik. Snoep is slecht voor je, dus mag je niet eten).

Het werkt niet als je streng en oordelend naar jezelf bent en focust op wat niet goed gaat.

Dit werkt allemaal niet, omdat er hierdoor druk ontstaat op je eetpatroon en -gedrag, waardoor de kans groot is dat je een eetbui krijgt of meer eet dan je zou willen. Als je iets niet mag, wil je ’t juist! Je hebt vervolgens het gevoel dat je steeds meer de controle kwijt raakt en doordat je steeds weer iets eet wat niet in het plan zit, wankelt je zelfvertrouwen steeds meer! ‘Zie je wel, ik kan dit niet.’ Je bent pas goed bezig als je wat afvalt en dat lukt je hierdoor maar niet, dus dan geef je ’t maar weer op.  

En het gevolg is: Je bent nu zwaarder dan ooit. Toch? 

Deze mooie mensen
gingen je voor