Klaar om je relatie met eten te verbeteren?

Start vandaag nog met de online cursus Eet Je Gelukkig

Ga weer genieten van eten en ontwikkel een positieve relatie met eten, je lichaam en jezelf!

Video afspelen

Fijn, je realiseert je dat eeuwig diëten en jojoën niet de oplossing is en je niet gelukkig maakt.

Dit kan anders en daar ga ik je bij begeleiden. Het begint bij onderzoeken waar je nu staat en kennis opdoen over Intuïtief Eten. Je wordt je bewust van je huidige overtuigingen en gedrag. Door aan de slag te gaan met de opdrachten van de online cursus, leer je anders denken en doen. Er zijn 10 basisprincipes bij Intuïtief Eten en bij elk basisprincipe hoort een video met informatie, en een opdracht. Zo kun je denken aan het leren herkennen van je honger- en verzadigingsgevoel, je gaat vriendschap sluiten met eten, de Eetpolitie wegsturen, de Dieetbril afzetten en er is positieve aandacht voor je lichaam, bewegen en je gezondheid. De cursus zal je heel veel mooie inzichten geven waar je mee aan de slag kunt gaan. Je zult direct meer rust ervaren rondom je eetgedrag, waardoor je dit beter onder controle hebt. Geen eetbuien meer! Het is NU tijd om de eerste stap te zetten naar een relaxter, gelukkiger leven! Ben je er klaar voor?

Je bent het waard om
goed voor te zorgen!

Online cursus

Praktische info:

In de online leeromgeving heb je toegang tot 6 modules, met meerdere lessen. Je gaat op weg naar een positieve, ontspannen relatie met eten, je lichaam en jezelf, door met de 10 basisprincipes van Intuïtief Eten aan de slag te gaan. Je gaat oefenen aan de hand van video’s en opdrachten. Ook staan er meerdere extra’s voor je klaar! 

Daarnaast krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep waar je je vragen kunt stellen.  

In deze Do It Yourself Versie doen we geen live Q&A, dus kun je lekker op je eigen tempo aan de slag!

Na het volgen van de cursus verlang je niet meer naar een ander lichaam en vervaagt de wens om af te willen vallen. Je denkt positiever of jezelf en dit uit zich in goed voor jezelf zorgen én tegelijkertijd genieten van eten 🙂 

€ 375,-   NU TIJDELIJK € 99,-

Veelgestelde vragen

Als je deelneemt aan de online cursus, krijg je toegang tot de online leeromgeving, met hierin een video over elk basisprincipe en een opdracht om mee aan de slag te gaan. En nog vele extra’s! Je kunt de modules in je eigen tempo doorlopen; als je op vakantie gaat of een hele drukke week hebt, kun je ervoor kiezen om op een ander moment aan de slag te gaan met de opdracht. Tip: plan dit wel in je agenda!

Je bent minstens 3 maanden bezig, want oefenen is een belangrijk onderdeel, en je hebt toegang tot zolang je maar wilt. 

Het doel van de cursus is dat je op een laagdrempelige manier kennismaakt met de basisprincipes van Intuïtief Eten, dat je je bewust wordt van je gedrag en gedachten en dat je oefent met nieuw gedrag. De cursus zal je mooie inzichten geven en meteen wat rust rondom je eetgedrag. Advies is om zoveel mogelijk te oefenen met de opdrachten, want gedragsverandering is een kwestie van bewust worden, oefenen, doorzetten en blijven proberen. Je zal tijdens dit proces heel veel leren en als je daarna 1-op-1-coaching wilt, begeleid ik je daar met liefde bij!

Hier zie je een voorbeeldroute, van hoe je de cursus kunt doorlopen; zo heb je een beetje een idee hoe de cursus er uit ziet! Door alle principes van Intuïtief Eten te doorlopen, zul je ervaren dat de negatieve druk die er nu hangt rondom eten en je gewicht, langzaam verdwijnt en plaatsmaakt voor positievere gevoelens en gedachten rondom dit stuk. Het is zo zonde om je leven in de wachtstand te zetten doordat je vindt dat je niet goed genoeg bent en daarom het ene na het andere dieet volgt. Onnodig! Het wordt tijd om te gaan leven, je hebt je laatste dieet gevolgd en gaat nu voor de lange termijn; een ontspannen relatie met eten, je lichaam en jezelf kan écht, en JIJ kunt het ook. Hoe verstoord je relatie met eten en/of je lichaam nu ook is. Ga je ervoor?

De cursus wordt standaard aangeboden voor €375,-. De cursus wordt waarschijnlijk niet vergoed door de zorgverzekeraar, maar je kan altijd eens informeren! Sommige zorgverzekeraars hebben een aanvullend pakket met cursussen, wellicht kun je daar wat mee.

Je kunt beginnen wanneer je wilt en er zolang over doen als je wilt. Je houdt toegang zolang je wilt, dus doe alles op je eigen moment! Neem ook vooral de tijd voor dit proces! 

Hi! Ik ben Astrid

Diëtist en 10 jaar ervaring in mijn eerstelijns praktijk. Ik geloof niet (meer) in diëten. Ze richten vooral schade aan, zo blijkt. Ik heb hónderden mensen geholpen naar het bereiken van een ideaal gewicht. In de praktijk werkten we met verschillende diëten, zoals gezonde voeding of koolhydraatarme dagmenu’s en maaltijdvervangers. Prachtige resultaten zag ik voorbijkomen, maar ook mensen waarbij het gedrag veranderen goed ging, maar het gewicht daalde maar niet.

contact

Deze mooie mensen
gingen je voor