Klaar om de volgende stap te zetten?

Ik begeleid je graag naar een leven waarin je geniet van eten, je goed voor jezelf zorgt en een gelukkig mens bent!

Wat krijg je?

Deze mooie mensen
gingen je voor

Veelgestelde vragen

Tijdens de 1-op-1-coaching word je online begeleid. We starten met een intake van een uur en daarna volgen 6 vervolgconsulten van 45 minuten. Deze vervolgconsulten plannen we elke 2-3 weken. In totaal duurt dit traject dus 3-4 maanden. De gesprekken vinden plaats in overleg, we plannen ze allemaal vooruit. 

Je zult opdrachten krijgen om mee aan de gang te gaan en tijdens de gesprekken bespreken we hoe het gaat, waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt voor de aankomende periode. Door de juiste vragen te stellen, zul je mooie inzichten krijgen en vertrouwen in je ontwikkeling in dit proces.

De 1-op-1-coaching levert je hopelijk heel veel rust rondom eten op. In de afgelopen periode heb ik al heel veel mooie mensen begeleid naar een relaxtere relatie met eten, hun lichaam én zichzelf. Mensen die ik ontmoet na het volgen van talloze diëten weten echt niet meer wat ze nu wel of niet zouden moeten eten, wanneer hun lichaam aangeeft dat het honger heeft of verzadigd is en hoe je kunt genieten van eten. Vooral veel oordelen over het eigen eetgedrag, ontevreden zijn met het lichaam en de controle over eten niet meer hebben, zijn onderwerpen waar we het veel over hebben. Ik help bij het overzichtelijk maken van waarom je wat doet en wat je nodig hebt om een positieve relatie met eten, je lichaam en jezelf te ontwikkelen. De resultaten van de coaching zijn heel vaak gelukkigere en blije mensen, die beter voor zichzelf kunnen zorgen en zichzelf en hun lichaam meer respecteren. En dat gun ik jou ook!

De traject kost €795,-. Daarvoor krijg je een intake van 60 minuten en 6 vervolgconsulten van 45 minuten. Deze persoonlijke begeleiding zal leiden tot een mooie gedragsverandering en je hoeft daarna geen geld meer uit te geven aan dieetproducten ;-). Ook krijg je nog speciale bonussen, maar daarover later meer!  

Er zit in principe in elk basispakket van de zorgverzekeraar 3 uur dieetadvisering, maar omdat je een factuur ontvangt van het gehele traject, kun je dit niet indienen bij de zorgverzekeraar. Je kunt het natuurlijk wel altijd proberen 😉 

Ja, dat kan zeker! Als je geïnteresseerd bent in de 1-op-1-coaching, kun je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Dit telefoongesprek duurt een kwartier en hierin kunnen we ontdekken of we bij elkaar passen en of dit traject iets voor jou is. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen en dan neem ik contact met je op.

Ja, dat kan zeker. We kunnen indien nodig werken aan je relatie met eten; het resultaat is sowieso dat je weer kunt genieten van eten, niet meer de hele dag met eten bezig bent en weer grip hebt op je (eet)keuzes! Dit geeft je enorm veel zelfvertrouwen en dat maakt dat je de leukste versie van jezelf wordt. 

Ja, zeker! In 3 of 6 termijnen. Als je besluit dit traject aan te willen gaan, dan krijg je een link naar de betaalpagina en daar kun je zelf kiezen in hoeveel termijnen je de 1-op-1-coaching wilt voldoen. 

Dit traject is geschikt wanneer je je hierin herkent:

– Je volgt tijdelijk een dieet en komt daarna weer aan. Dit herhaalt zich zo’n beetje constant.

–  Je bent nu zwaarder dan toen je startte met je eerste dieet.

– Je weet niet meer wat je nu wel of niet moet eten en het lijkt wel alsof je van álles aankomt.

– Je zit verstrikt in het web van dieetdenken. Je mag geen chocola, want daar word je dik van. Je gaat compenseren als je iets ‘slechts’ hebt gegeten. Je hebt oordelen over je eetgedrag en je lijf.

– Je kan niet meer genieten van eten. Lekkere dingen zijn ‘slecht’ en tóch eet je ’t steeds weer.

– Je wilt niet in bikini en schaamt je voor je lijf. Je vergelijkt je lichaam met andere lichamen.

– Je negeert de honger- en verzadigingssignalen van je lijf, of je vangt de signalen helemaal niet meer op.

– Je zelfvertrouwen wordt steeds minder. En je geluksgevoel trouwens ook.

Dit moet (en kan!) anders! Daar ga ik je bij helpen.

 

Realiseer je daarnaast dat dit een vrij intensief traject van meerdere maanden is; als je nu in een megadrukke of lastige periode zit, dan is dit wellicht niet het juiste moment. Het zou het mooiste zijn als je elke dag iets kunt doen aan dit proces. Dat hoeft natuurlijk geen uren te zijn, maar het zou fantastisch zijn als je ruimte hebt om de focus op je ontwikkeling tot Intuïtieve Eter te hebben aankomende maanden.

De coaching is best intensief en is niet geschikt als je onder de 18 jaar bent, een actieve eetstoornis hebt of als doel hebt dat je afvalt. De coaching is gericht op het herstellen van een ontspannen relatie met eten en jezelf 😊.

Wat levert het je op?

Ik weet zeker dat je een relaxter, positiever mens bent aan het einde van dit traject.
En dat gun ik je!

Laten we kennismaken

Vraag een kennismaking aan door het formulier in te vullen, ik zal zo snel mogelijk contact opnemen om een afspraak in te plannen.

Deze gratis kennismaking duurt ongeveer een kwartier en tijdens dit telefoongesprek kunnen we onderzoeken of we een goede match zijn. Als je voelt dat ik degene ben die je kan begeleiden in dit proces, gaan we samen de uitdaging aan en plannen we de consulten van de aankomende maanden samen in.

LET OP, er is beperkte plek voor de 1-op-1-coaching! 

Ik neem sowieso binnen 2 werkdagen contact met je op voor het plannen van een kennismakingsgesprek, dus vul vooral het formulier in 🙂